Center van de maand februari 2015: Beauty All-In Huid- & Lifestylecenter

16 februari 2015

Het PowerSlim center van de maand Februari 2015 is: Beauty All-In Huid & Lifestylecenter. Een toonaangevend center op het gebied van huidverbetering en lifestyle. Eigenaresse Desiree Hansink vertelt wat haar Huid & Lifestylecenter zo uniek maakt.

In de afgelopen 29 jaar heeft Beauty All-in zich ontwikkeld van een thuissalon, via een groot beauty- en wellnesscentrum, tot hét Huid- & Lifestylecenter van de toekomst.

Beauty All-In Huid & Lifestylecenter beseft dat “het nieuwe beauty” niet alleen zit in hoogwaardige behandelingen en wellness, maar juist ook in het coachen naar een gezonde lifestyle. Het PowerSlim afslankconcept was hierin de perfecte ontbrekende schakel.

Werken met specialisten zorgt voor een hoogwaardig team en om het PowerSlim concept succesvol te laten starten is Beauty All-In gaan samenwerken met gewichtsconsulente & Personal Trainer Esther Staal-Bulk. Door de krachten te bundelen en de netwerken te combineren was PowerSlim vanaf de eerste dag succesvol.

“Inmiddels zijn we vier maanden actief aan de slag en hebben we meer dan 35 starters in het PowerSlim concept” verteld Desiree. “De resultaten zijn geweldig.” De enorme vlucht aan klanten zorgt ervoor dat inmiddels een team van drie coaches klaarstaat om ook voor de toekomst de continuïteit te kunnen waarborgen.

Alle drie de coaches, Desiree, Esther & Jos, hebben naast hun basiskennis de PowerSlim academy doorlopen. Bovendien hebben alle coaches het PowerSlim programma zelf ervaren.

Coach Jos verteld hierover; “Ik heb zelf ervaren dat PowerSlim eenvoudig vol te houden is, het creatieve en lekkere gerechten kent en bovendien leidt tot resultaat. Ook mijn klanten geven mij wekelijks deze feedback.”

De persoonlijke ervaring in combinatie met de kennis uit de opleiding is cruciaal om het PowerSlim concept enthousiast te kunnen overbrengen. Dat dit werkt blijkt bijvoorbeeld uit de eerste informatieavond waar van de dertien aanwezigen, tien gasten op de avond zelf van start zijn gegaan met het programma.

In het lifestylecenter is een “coach-kamer” ingericht en in de wachtruimte is een vitrine zichtbaar met daarin een keur aan lekkere PowerSlim producten. Op deze manier is er een natuurlijke kruisbestuiving tussen de gasten van het Beautycentrum en de deelnemers van PowerSlim.

Coach Esther vertelt: “Afhankelijk van de PowerSlim-fase zien wij onze klanten wekelijks of twee-wekelijks voor een coach-afspraak en natuurlijk is het center dagelijks geopend als er behoefte is aan nieuwe producten, vragen, tips of advies. In de (besloten) facebook-groep delen coaches EN deelnemers uit Alphen aan den Rijn hun ervaringen.”

Met ons hele team zijn wij er klaar voor een grote groep Alphenaren te helpen met het bereiken van een gezond gewicht!

Beauty All-In Huid- & Lifestylecenter
Desiree Hansink, Esther Staal & Jos van der Plicht
www.beauty-all-in.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Tea de Ruijter, 53 jaar uit Hardinxsveld "Dit motiveert me om niet terug te vallen!*"

Ik zit weer lekker in mijn vel en mijn kleding staat leuker. Ook voel ik me fit en vrolijk. Dat is mijn motivatie om niet meer in mijn oude gewoontes terug te vallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer