Center van de maand augustus 2019: Ki-low Roermond

1 augustus 2019

Ki-low Roermond is deze maand het PowerSlim center van de maand augustus 2019.

Mijn naam is Mariëtte Hanssen en ik ben PowerSlim coach bij mijn praktijk Ki-low Roermond. Voeding en beweging hebben al jaren mijn interesse en dat heeft mij doen besluiten om de opleiding gewichtsconsulente te volgen. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond merkte ik steeds vaker dat mensen in mijn omgeving mij om advies gingen vragen over afvallen, gewichtsbehoud en het aannemen van een gezonde levensstijl. Ik besloot om het professioneel aan te pakken en mijn eigen praktijk op te starten samen met mijn dochter.

Ik ben zelf een echte levensgenieter; ik hou van lang en gezellig tafelen, maar ik hou ook van een slank en gezond lichaam. Gezond eten staat voor mij niet voor ‘minder, saaier en smaaklozer eten’ maar wel voor ‘meer, gevarieerder en lekkerder eten’.

Via een familielid kwam ik in aanraking met PowerSlim. Ik stond meteen achter hun visie; een leefstijlprogramma dat gericht is op de lange termijn met behulp van een persoonlijke coach. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar je leert anders te eten. Met dit programma wilde ik zeker gaan werken. Ik probeerde het eerst zelf uit en ik ondervond dat je heerlijke gerechten kan maken met PowerSlim. Dat ook nog eens goed te combineren is met het drukke gezinsleven!

Ik merkte al tijdens mijn opleiding dat de klassieke voedingsleer veel koolhydraten en weinig vet promoot. Zelf ben ik meer een voorstander van de nieuwe visie die juist het omgekeerde aanbeveelt: minder koolhydraten én meer eiwitten. Daarmee sluit ik aan bij de nieuwe opkomende wetenschappelijke visie die zegt dat we helemaal niet zoveel koolhydraten nodig hebben. De visie die PowerSlim ook naleeft. Al 2,5 jaar begeleid ik mijn cliënten met PowerSlim.

Ik ben trots op het feit dat ik zie dat oud cliënten weten hoe ze hun gezonde levensstijl kunnen behouden en niet terugvallen in oude gewoontes. Het gevoel dat je echt iets bijdraagt motiveert mij iedere dag weer!

Persoonlijke begeleiding staat bij Ki-low Roermond hoog in het vaandel. Samen staan we namelijk sterk! Ik begin altijd met een persoonlijk gesprek waarbij we jouw doelen en wensen bespreken en samen een concreet voedingsplan opstellen. Ik kijk naar je situatie en denk met je mee in oplossingen. Heb je een druk gezinsleven, ben je veel onderweg of heb je een drukke baan? Samen zorgen we ervoor dat het goed inpasbaar is in jouw leven. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten en je zes eetmomenten per dag hebt, maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Je leert een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Ik richt mij met mijn praktijk Ki-low niet alleen op het creëren van een gezonde levensstijl maar ook op het behouden er van. Daarom blijf je na het behalen van je doel nog minimaal een jaar gratis onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat je je nieuwe levensstijl ook daadwerkelijk behoudt!

Wil je meer weten? Dan nodig ik je graag uit om eens langs te komen. Maak een afspraak via: www.ki-lowroermond.nl of bel of mail me:

info@ki-lowroermond.nl – 0642221512

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>