Center van de maand augustus 2018: Better Me Gewichtscoaching

1 augustus 2018

Ik ben Liona van ‘t Hoenderdaal, ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Sinds ruim twee jaar heb ik mijn praktijk “Better Me Gewichtscoaching” in Langbroek. 

Mijn praktijk is een kleinschalige praktijk aan huis. Ik ben er dan ook de enige coach en dat vind ik fijn. Ik probeer al mijn PowerSlimmers goed te leren kennen. Het persoonlijke contact vind ik dan ook heel belangrijk en eigenlijk ook het leukste onderdeel van mijn werk als coach. Ik denk ook dat dit van wezenlijk belang is om mensen echt blijvend naar hun doelen te helpen, en ze ook te helpen het resultaat te behouden. Door te weten hoe mensen leven, hoe hun gezinssamenstelling en werkomgeving is en wat daarin de uitdagingen zijn, kunnen we echt zoeken naar een nieuwe leefstijl en leren van de punten waar ze tegenaan lopen. Daarom vind ik het ook belangrijk mensen te helpen inzicht te krijgen in hoe ze omgaan met hun emoties en gedachtes. 

Tijdens de eerste fases van het PowerSlim programma loopt iedereen wel tegen dingen aan die moeilijk zijn. Ik probeer je hiermee te helpen en handvatten te geven om ermee om te gaan. Op deze manier proberen we inzicht te krijgen in gewoontes en dat is heel belangrijk om later het resultaat te behouden. 

Uiteraard is kennis van hoe het lichaam werkt en waarom bepaalde keuzes nou juist wel of niet verstandig zijn, ook heel belangrijk. Dat probeer ik mijn PowerSlimmers ook mee te geven. Daardoor kunnen ze steeds beter zelfs de juiste keuzes maken. Tot die tijd mogen ze altijd contact met mij opnemen om vragen te stellen, dit gebeurt meestal via WhatsApp. Ik vind het prettig als mensen dat ook echt doen, het is zo zonde als er gewacht wordt tot het consult en daardoor de resultaten van die week tegenvallen. 

Het werk als Powerslim coach geeft mij veel voldoening en het enthousiasme van de mensen, die elke week weer mooie resultaten boeken, maakt mij ook enthousiast. Ik hoop nog veel mensen te mogen helpen!

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>