Center van de maand augustus 2015: Voedingscoach Maaike

18 augustus 2015

Maaike Bonten – Peters deelt haar ervaring over het starten van haar eigen PowerSlim center, Voedingscoach Maaike in Roggel. Deze maand feliciteren wij haar met de titel PowerSlim center van de maand augustus.

“Ikzelf heb jarenlang gekampt met overgewicht. PowerSlim is het laatste afslankprogramma dat ik gevolgd heb, met goed en blijvend resultaat. Door het programma ben ik 20 kilo afgevallen en ben nu al 2 jaar op gewicht. Ik zit nu erg lekker in mijn vel en dat gun ik iedereen. Daarom heb ik besloten om als PowerSlim voedingscoach aan de slag te gaan.

Mijn medische en onderwijskundige achtergrond ondersteunen mij nog extra bij het coachen/begeleiden van de klant. Ik ben bijvoorbeeld bevoegd om de bloeddruk op te meten en doordat ik weet hoe het lichaam anatomisch in elkaar zit kan ik eerder inspringen op eventuele problemen en de klant doorverwijzen naar een arts.

Na driekwart jaar vind ik het coachen en begeleiden zo leuk dat ik besloten heb om mijn baan in het onderwijs op te zeggen. Ik vind het belangrijk dat ik voor de volle 100% klaarsta voor de klant. De groei van mijn klantenkring liet dit gelukkig ook toe.

Ik ga voor kwaliteit en vind het belangrijk dat ik betrokken ben bij het afslankproces. Ik wil er echt voor zorgen dat mijn klant zich fijn en zelfverzekerd voelt of gaat voelen. Ik zorg dat mijn klanten gemotiveerd blijven. Ik ben hun stok achter de deur en samen focussen we op het einddoel. Wanneer je op je streefgewicht bent, blijf je bij mij gedurende een jaar terugkomen om te zorgen dat je op je streefgewicht blijft. Mijn klanten vinden het fijn om te horen dat ik dankzij het PowerSlim programma ook al 2 jaar op gewicht ben.

Bij de begeleiding merk ik dat mijn klanten vaak kampen met emotie-eten. Hierdoor ben ik samen gaan werken met een counselor die in hetzelfde businesscentrum zit als ik. Zij heeft een programma geschreven dat specifiek ingaat op emotie-eten en het omgaan met verleidingen. In september zullen we samen een 6 weeks groepsprogramma gaan geven waarbij we klanten in een groep gaan begeleiden bij het afslanken met de psychische bagage van het emotie-eten.

Ik ben altijd bereikbaar voor mijn klanten. Heb je ‘s avonds een dip kun je mij altijd bellen. Ik motiveer en adviseer je zodat je niet de fout ingaat. Ook geef ik seizoensgebonden tips mee naar huis waardoor je bijvoorbeeld tijdens je vakantie kunt genieten van lekker eten en je toch aan het PowerSlim programma kunt houden. Op mijn website houd ik ook een blog bij waar ik lekkere recepten deel en schrijf over welke soort restaurants je het beste kunt bezoeken.

Heb jij ook interesse in PowerSlim, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

www.voedingscoachmaaike.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>