Center van de maand april 2019: Beauty & Voeding Bij Susan

2 april 2019

Deze maand is Beauty & Voeding Bij Susan in Houten PowerSlim center van de maand april.

Ik had een goed lopende salon aan huis toen ik in aanraking kwam met PowerSlim. Ik zocht iets wat een aanvulling was op mijn salon. Aangezien ik zelf steeds meer in de sportschool te vinden was en ook van bourgondisch eten houd, was voeding een logische keuze.

PowerSlim bestaat niet uit poeders en drankjes maar heeft uitgebalanceerde producten die je kunt aanvullen met o.a. vis, vlees en groente! Dit is inderdaad een succesformule die ik zelf ook heb ondervonden. Ik besloot om mij hier meer in te gaan verdiepen.

Met PowerSlim krijgen mensen een beter ritme en een betere structuur in hun eetpatroon. Lekker eten is toch echt wel belangrijk voor velen. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en er zijn veel lekkere producten als alternatief voor koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Ik merk vaak dat er een wereld opengaat voor mijn cliënten.

Ze eten meer groente en gaan bewuster koken. Ik geef verschillende lekkere recepten mee en je krijgt een kookboek vol met tips en recepten van PowerSlim. Mensen leren een andere, gezondere levensstijl aan.

Soms komen er mensen bij mij langs die het echt niet meer zien zitten en alles geprobeerd hebben. Als ik hun dan weer blij kan maken, ze weer kan laten stralen en kan laten zien dat het wél kan, is dat echt geweldig!

Het gaat zoveel verder dan alleen anders eten. Ik ben de stok achter de deur, iemand die er altijd voor je is. Ik ben dan ook altijd bereikbaar als het nodig is. Samen vieren we de hoogtepunten en slaan we ons door de dieptepunten. Het is voor vele een topsport om jezelf op nummer 1 te zetten. Ik vind het fantastisch om in dat proces te mogen deelnemen en mensen te zien groeien. Hoe jong of oud ze ook zijn. Mensen ervaren hoe het is om zonder suikers te leven, geen pieken meer te hebben in hun bloedsuikerspiegel en zich daardoor ook veel beter voelen.

Ook wanneer mijn cliënten hun doel hebben bereikt blijf ik hun stok achter de deur. Ons doel is immers om ook in balans te blijven. Het is mijn grootste compliment als ze zeggen, “Zonder jouw was het mij niet gelukt!”.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>