Center van de maand april 2017: Hart for her Eerbeek

26 april 2017

Deze maand is Hart for her Eerbeek PowerSlim center van de maand april 2017.

Ik ben Mariëlle Walter en sinds een klein jaar run ik een sportschool voor vrouwen in Eerbeek, wat erg leuk is om te doen! Ik ben verpleegkundige en operatieassistent. De laatste 7 jaar voordat ik de sportschool begon was ik werkzaam als operatieassistent bij de bariatrie in Arnhem. Dat zijn de maagverkleinende operaties bij patiënten met morbide obesitas, zoals de gastric bypass en gastric sleeve.

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om op hun gewenste gewicht te komen en te blijven. Daar weet ik zelf alles van. Om van mijn eigen overtollige kilo’s af te komen ben ik gaan PowerSlimmen en zo raakte ik compleet overtuigd!

Ik bied het PowerSlim programma aan in mijn sportschool omdat het de ideale combinatie is om af te vallen en tegelijk begeleid te worden met sporten. Ik heb in het afgelopen jaar al velen mogen begeleiden en hen geholpen met het behalen van fantastische resultaten. En wat zijn mijn klanten blij als het gelukt is! Wat ik ook merk is dat men het zeer fijn vindt om, nadat het gewenste gewicht bereikt is, nog een jaar bij mij te mogen blijven komen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Elke maand een controle, even kletsen hoe het gaat en tevreden met fijne tips weer de deur uitgaan!

Ik vind de persoonlijke begeleiding, en dus samen de weg te vinden naar het streefgewicht, erg leuk om te doen! Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat je de gezonde levenswijze blijft houden. Ook mannen zijn van harte welkom. Ze kunnen helaas niet sporten bij mij, maar ik kan ze wel buiten openingstijden begeleiden bij het PowerSlimmen!

Het is prachtig om te zien hoe mensen door een beter gewicht en meer spierkracht zich beter gaan voelen, en zo nog meer kunnen genieten van het leven!

Ben je benieuwd? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via marielle@hartforher.nl of 0610082865! www.hartforher.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>