Center van de maand april 2015: Hair Change

23 april 2015

Monica Daniël is eigenaresse van twee kap- en beautysalons onder de naam Hair Change. Deze maand benoemen wij Hair Change ‘PowerSlim center van de maand’. Wij vroegen Monica wat het geheim is van haar succesvolle centers.

“Mijn doel is om mijn cliënten zich lekker in hun vel te laten voelen. Naast een mooi kapsel en een mooie huid hoort daar ook een mooi figuur bij. Toen ik in aanraking kwam met PowerSlim wist ik meteen dat dit een waardevolle aanvulling zou zijn voor mijn salons en dat is ook gebleken. Cliënten die bij ons binnenkomen verlaten mijn salon een stuk zelfverzekerder. Het is fantastisch om te zien hoeveel meer zelfvertrouwen ze krijgen zodra de resultaten van PowerSlim zichtbaar worden. Dit is hun motivatie om weer verder te gaan.”

“Voordat ik met PowerSlim van start ben gegaan hebben ik en mijn personeelsleden zelf het PowerSlim afslankprogramma uitgeprobeerd, onder begeleiding van één van de PowerSlim diëtisten. Dit werkte fantastisch! Binnen een aantal weken zijn we ieder, afhankelijk van het doel, 5 - 20 kg afgevallen door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Doordat we het zelf hebben ervaren, zijn we nog enthousiaster geworden en dat stralen we uit naar onze klanten. Ook kunnen we hen hierdoor veel beter coachen en adviseren. Mijn cliënten ervaren dit als zeer positief.”

“Ik ondersteun mijn cliënten met kennis en oprechte aandacht. Bij Hair Change zijn wij te allen tijde bereikbaar. Mochten mijn cliënten het moeilijk hebben kunnen ze even lekker hun ei kwijt en krijgen ze ondersteuning, advies en tips. “Bij Hair Change begeleiden we onze cliënten niet alleen naar hun doel, maar juist ook daarna. Ik vind het belangrijk dat het streefgewicht behouden blijft. Hiervoor is ook echt een gedragsverandering nodig. Ik leer mijn cliënten een gezond voedingspatroon aan.”

“Het brede assortiment van PowerSlim wordt door mijn cliënten als zeer positief ervaren.” Doordat ze zes eetmomenten per dag hebben en veel keuze uit het assortiment, hebben ze geen honger. Ik experimenteer graag zelf met de PowerSlim producten zodat ik mijn klanten tips en lekkere receptjes kan meegeven. Deze tips en receptjes deel ik graag via mijn Facebook-pagina en via de nieuwsbrief.”

Wij hopen nog lang veel mensen blij te kunnen maken vanuit onze PowerSlim centers in ter Aar en Hazerswoude Rijndijk. Ben jij geïnteresseerd in het afvallen met het PowerSlim programma, mail dan naar info@hairchange.nl.  

www.hairchange.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>