Center van de maand september 2016: Happy Shape in Tiel

30 september 2016

Deze maand feliciteren wij Natalie van Soest, eigenaresse van beauty- en afslankinstituut PureforYou en Happy Shape in Tiel met de titel PowerSlim Center van van de maand. Nathalie heeft in de loop der jaren al meer dan 100 klanten begeleid naar een verantwoord gewicht. We horen graag haar verhaal.

“Als gecertificeerd afslankscoach heb ik in de loop der jaren al meer dan 100 klanten mogen begeleiden naar een verantwoord gewicht. Iedere klant vraagt om een eigen benadering. Iedere klant is uniek en iedere klant heeft zijn eigen verhaal waarom hij of zij kamt met overgewicht. Soms is het gewoon omdat men het eten niet kan weerstaan, de echte Bourgondiër, maar soms zit er een diepliggend probleem achter. Wanneer je hier samen met je klant over kunt praten, dan kun je de mensen vaak pas echt helpen. Coachen houdt niet alleen in producten verkopen om af te slanken. Coachen houdt in, goed luisteren naar de klant, zoeken naar oplossingen en ook een helpende hand bieden, vooral, wanneer ze even dreigen af te slaan, en ze weer op de ingeslagen weg terugzetten.”

"Kennis en ervaring in afvallen!*"

“De beslissing om af te slanken is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Daarom hebben wij gekozen voor de samenwerking met PowerSlim. Met name omdat PowerSlim geen crashdieet is, maar een verantwoord programma waarbij men leert wat een gezonde levensstijl is. Vooral door het grote aanbod van producten en de vele innovaties van PowerSlim, maakt het heel goed te combineren met onze filosofie en gedachten over verantwoord afvallen.”

"Nieuwe locatie!*"

“Omdat beauty- en afslankinstituut PureForYou en Happy Shape een enorme groei in 2015 heeft doorgemaakt, zijn we onlangs verhuisd naar een prachtig monumentaal pand in Tiel. Ondertussen is het team van Happy Shape ook uitgebreid en is collega Mody ons komen versterken. Met deze uitbreiding kunnen we nog meer mensen begeleiden naar een gezond en verantwoord gewicht.”

"Modernste afslankapparaten!*"

“Happy Shape gaat verder dan alleen het aanbieden van het afslankprogramma PowerSlim. Happy Shape biedt het totaalpakket aan om op een effectieve en veilige manier vet te verwijderen en figuurcorrecties uit te voeren zonder chirurgische ingrepen en liposuctie. Pijnloze behandelingen die als zeer prettig worden ervaren, maar zeer effectief zijn. Geen herstelperiode, maar direct weer aan het werk of de dag oppakken, zonder bijverschijnselen.”

"Het alternatief voor liposuctie!*"

“Happy Shape heeft hiervoor twee unieke afslankapparaten die ieder op zijn eigen specifieke manier ingezet kunnen worden. De Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo. Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen de plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen. Daarnaast kunnen ze worden ingezet tegen cellulite vermindering, huidverstrakking en versteviging, rimpelreductie en langdurige omvangvermindering.”

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>