Center van de maand oktober: Anke Atsma Diëtist & Schoonheidsspecialist

24 oktober 2017

Deze maand is Anke Atsma Diëtist & Schoonheidsspecialist in Drachten en Leeuwarden het PowerSlim center van de maand oktober 2017.

Mijn naam is Anke Atsma, eigenaresse van een praktijk voor huid & voeding waarin ik werkzaam ben als diëtist en schoonheidsspecialist. Nadat ik mijn studie als diëtist heb afgerond, kwam ik met PowerSlim in aanraking.

Ik was meteen enthousiast: geen crashdieet en geen shakes, maar 5-6 eetmomenten per dag. De maaltijdvervangers mogen worden aangevuld met vlees, vis of eieren en veel groenten, zodat je lekker en gezond kan blijven eten. Vandaag zei een cliënt tegen mij: "Elk eetmoment is een feestje. Ik probeer alle recepten uit het PowerSlim kookboek te maken en ben nog nooit zo creatief met koken geweest, alles smaakt heerlijk!"

De meeste cliënten zijn heel verbaasd wat ze allemaal nog mogen eten tijdens het PowerSlim programma. En vooral dat het afvallen zo gemakkelijk gaat, want men ervaart nauwelijks hongergevoel.

Wat ik als diëtist ook erg belangrijk vindt is dat PowerSlim is ontwikkeld om je streefgewicht te behalen, en ook te behouden. Er is een speciale cursus 'gewichtsbehoud' die cliënten na het behalen van hun streefgewicht bij mij kunnen volgen.

Naast de grote variatie aan heerlijke producten vind ik de begeleiding tijdens het PowerSlim programma erg belangrijk. Ik omschrijf mijn werkwijze als persoonlijk en betrokken. Vandaag kreeg ik bijvoorbeeld een bericht van een cliënt die al 2 jaar lang haar gewicht stabiel weet te houden nadat ze 20 kg is afgevallen bij mij met behulp van het PowerSlim programma. Ze stuurde hoe blij ze hier mee was. Dat vind ik geweldig en inspirerend. Ik vind het belangrijk om iedere cliënt alle aandacht en ondersteuning te geven die nodig is, ook na het behalen van het streefgewicht.

Ik neem altijd de tijd om iedere cliënt een luisterend oor te bieden, te motiveren, te inspireren en een advies op maat te geven. Ik vind het belangrijk om net dat stukje 'extra' te geven aan mijn cliënten. Zo mogen mensen mij altijd een e-mail of WhatsApp bericht sturen wanneer ze vragen hebben. Regelmatig krijg ik foto's van etiketten van verpakkingen en help ik om te leren hoe een etiket kan worden afgelezen.

Ik begeleid mijn cliënten na het behalen van hun streefgewicht, stap voor stap naar een voedingspatroon welke bij hun past, waarbij ze op gewicht blijven en voldoende voedingsstoffen binnen krijgen.

Iedereen met vragen over voeding is welkom in mijn praktijk. Mannen en vrouwen van alle leeftijden komen bij mij op het spreekuur. Ik richt mij op gewichtsbeheersing in zeer diverse situaties, zoals:

 • vruchtbaarheidsproblemen
 • vrouwen tijdens de meno pauze en overgang
 • vrouwen die willen afvallen na de zwangerschap
 • vertraagde schildklier
 • maag-darm klachten
 • gewrichtsklachten
 • verhoogd cholesterol
 • verhoogde bloeddruk
 • diabetes mellitus
 • stoppen met roken
 • emotie eten

Ik haal enorm veel energie en voldoening uit het begeleiden van mensen naar hun doelen. Mensen voelen zich fitter, energieker en zelfverzekerder en stralen dit ook uit. Het is mijn passie om mensen te helpen zich goed te voelen. 

Door de combinatie met mijn werk als schoonheidsspecialist, kunnen mensen ook terecht voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling, make-up en huidverzorging. De combinatie als diëtist en schoonheidsspecialist werkt goed. Soms zie ik bij mensen een hele metamorfose. Het beste van twee werelden: jezelf goed verzorgen aan de binnen- en buitenkant.

Wil je samen met mij ervaren wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@ankeatsma.nl of bel naar 06-54784466! 

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>