Center van de maand november 2017: Afslanken enzo

24 november 2017

Het juiste gewicht door verandering van levensstijl

Twee jaar geleden zijn afslankcoaches Joyce van Hal en Heidi Stamitz in Badhoevedorp enthousiast gestart met voedingsadviespraktijk Afslanken&zo. “Wij delen samen onze passie voor lekker en gezond eten. Door eigen ervaring weten we dat het lastig is af te vallen en je gewicht te behouden”.

In vorige banen hoorden ze vaak mensen over het jojo-effect: snel veel kilo’s kwijtraken en binnen korte tijd weer aankomen, om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Tijdens het hardlopen hadden ze het erover dat ze door middel van voedingsadvies en begeleiding mensen hiermee wilden gaan helpen. Niet aan de hand van een dieet maar in de vorm van een verandering in de levensstijl.

“Wij maken inzichtelijk welk eetgedrag mensen vaak onbewust hebben. Door ze hierop te wijzen, kunnen we het gedrag veranderen in bewuste, gezonde keuzes. We bieden onze klanten een breed assortiment aan effectieve en smakelijke producten van PowerSlim. Mensen kicken af van de verkeerde koolhydraten die ze normaal tot zich nemen. We bouwen de maaltijden met normale, gezonde producten langzaam op. Een broodmaaltijd bestaat dan wel uit volkoren producten en we letten meer op hoeveelheden en voldoende groenten.”

Naast voedingsadvies raden Joyce en Heidi ook aan minimaal drie keer per week minstens een half uur te bewegen. “Dit hoeft niet sporten te zijn. Belangrijk is dat je lichaam constant blijft verbranden. Maak een avondwandeling, pak de fiets, neem de trap of laat de hond wat langer uit en drink minimaal 2 liter water per dag.”

Met praktische tips en adviezen weten de twee dames ondersteuning te bieden bij hun tevreden klanten. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor advies en leren mensen etiketten te lezen. Ondertussen hebben Joyce en Heidi begin dit jaar een tweede praktijk in Aalsmeer geopend.  “Onze vrouwelijke en mannelijke klanten maken nu veel bewustere keuzes wat betreft hun voeding. Na onze begeleiding is er echt iets veranderd in hun levensstijl. Ze voelen zich beter en gezonder en ze blijven op gewicht!

Wil jij weten wat Joyce en Heide voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via info@afslankenenzo.nl of bel naar 06-12063273 of 06-30755416.

Ervaringen van PowerSlimmers
Wilma Blanken, 48 jaar uit Culemborg "Ik voel me echt fantastisch!*"

Inmiddels heb ik mijn doel behaald. Ik voel me echt fantastisch! Ik ben supertrots op mezelf en heb natuurlijk ook leuke nieuwe kleding gekocht.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nirmalla Verstraaten, 42 jaar uit Venray "Hoe is het nu met Nirmalla?"

Een jaar geleden deelde Nirmalla haar PowerSlim ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar?

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer