Center van de maand november 2016: Reviva in Stiens

10 november 2016

Deze maand feliciteren wij Nena van Damme, eigenaresse van Reviva Body Shape, met de titel PowerSlim center van de maand november. Nena van Damme stelt zichzelf en haar center graag aan je voor.

Mijn naam is Nena van Damme, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik krijg gezonde energie van het zorgen voor mijn gezin en van mijn werk. Ik ben al jaren heel erg geïnteresseerd in gezonde voeding en in beweging. Ik volg alle ontwikkelingen op het gebied van verantwoord afslanken door middel van gezonde voeding in combinatie met elektronische hulpmiddelen. Hierdoor vind ik het leuk mensen te begeleiden naar een realistisch haalbaar gewicht voor de lange termijn. Mijn lang gekoesterde droom ging in vervulling toen ik de mogelijkheid kreeg om mijn eigen afslanksalon te starten.

Reviva Body Shape is op 23 mei jl. een officieel PowerSlim Center geworden. De salon is gevestigd in een pand waar meerdere kleine ondernemingen zitten zoals; een kapsalon, fysiotherapeute, sportschool, schoonheidsspecialiste en een bruidsboutique. Het is een kleinschalige salon voor gewichtsafname, figuurcorrectie, contourverbetering en huidverbetering. Voor mannen als vrouwen, jong en oud. Men kan onder mijn persoonlijke begeleiding op een snelle maar vooral gezonde manier afvallen.

Ik begeleid mijn cliënten graag in het proces van gewichtsafname en bij alles wat daarbij komt kijken. Afvallen draait namelijk niet alleen om een lager cijfer op de weegschaal, maar veel meer om het omschakelen naar een gezonde levensstijl. Ik ondersteun hen bij het inzicht krijgen in hun oude eetgewoontes en we zullen samen ontdekken welke levensstijl het beste bij hen past. Ook als heet streefgewicht behaald is blijf ik mijn cliënten nog een jaar begeleiden. Dit hele leertraject voor mijn cliënt vind ik belangrijk en bijzonder. De weg naar het doel is minsten zo belangrijk als het doel zelf.

Ik neem voor mijn cliënten alle tijd en ik ben altijd een luisterend oor. Iedereen die graag meer over mijn programma wil weten is van harte welkom. Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek of advies.

"....ALS JE TE LANG WACHT OP HET PERFECTE MOMENT... DAN ZAL HET MOMENT AAN JOU VOORBIJ GAAN....*"

www.revivabodyshape.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>