Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Center van de maand mei 2018: The Slim Company
3 mei 2018

Ik ben Iris Vogelezang en ik ben opgeleid tot HBO-verpleegkundige. Vanwege mijn interesse in voeding, gezondheid en welzijn heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut gevolgd en daarnaast ben ik gecertificeerd PowerSlim-coach. In 2005 heb ik The Slim Company opgericht en heb ik mij als voedingscoach en gewichtsconsulent gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die moeite hebben met afvallen.

Ik weet hoe belangrijk een gezond gewicht is, voor lichaam en geest. Ik vind het fantastisch en dankbaar werk om mensen weer te zien stralen als ze hun streefgewicht bereikt hebben en zich weer fit en vitaal voelen. Sinds januari 2017 werk ik samen met Edith van Renssen, voedingscoach en diëtist. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen gezond eten en genieten. Wij maken daarbij vooral gebruik van het PowerSlim programma, waar we zeer goede resultaten mee hebben bereikt.

Het PowerSlim programma omvat veel meer dan het bereiken van je streefgewicht. Na een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, stellen wij haalbare doelen en ga je aan de slag met jouw persoonlijke afslankplan. Je komt wekelijks wegen en meten. Wij zijn tijdens het hele afslankproces jouw ‘steun en toeverlaat’. En soms… de stok achter de deur. Heb jij jouw streefgewicht bereikt? Dan stopt onze begeleiding niet. Je komt dan nog een jaar lang elke maand bij ons wegen. Zo helpen wij je om jouw gewicht te behouden!

Wil jij ook jouw gewenste gewicht bereiken en behouden met het PowerSlim programma? Neem dan contact met ons op via (T) 079-5001265 (M) 06-30011683 of info@slimcompany.nl 

Ervaringen van PowerSlimmers
Joyce Joore, 25 jaar uit Geertruidenberg "Ik ga stralend het najaar in!**"

Ik hoef mij niet meer te verstoppen in dikke winterkleding! De complimentjes die ik nu krijg, geven mij de motivatie om mijn gezonde levensstijl voort te zetten.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Corine van Breugel, 47 jaar uit Leerdam "Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!**"

In het begin was het wennen met boodschappen doen, maar er zitten handige boodschappenlijsten bij de weekmenu’s die me goed hielpen.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer