Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand mei 2018: The Slim Company

3 mei 2018

Ik ben Iris Vogelezang en ik ben opgeleid tot HBO-verpleegkundige. Vanwege mijn interesse in voeding, gezondheid en welzijn heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut gevolgd en daarnaast ben ik gecertificeerd PowerSlim-coach. In 2005 heb ik The Slim Company opgericht en heb ik mij als voedingscoach en gewichtsconsulent gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die moeite hebben met afvallen.

Ik weet hoe belangrijk een gezond gewicht is, voor lichaam en geest. Ik vind het fantastisch en dankbaar werk om mensen weer te zien stralen als ze hun streefgewicht bereikt hebben en zich weer fit en vitaal voelen. Sinds januari 2017 werk ik samen met Edith van Renssen, voedingscoach en diëtist. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste balans tussen gezond eten en genieten. Wij maken daarbij vooral gebruik van het PowerSlim programma, waar we zeer goede resultaten mee hebben bereikt.

Het PowerSlim programma omvat veel meer dan het bereiken van je streefgewicht. Na een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, stellen wij haalbare doelen en ga je aan de slag met jouw persoonlijke afslankplan. Je komt wekelijks wegen en meten. Wij zijn tijdens het hele afslankproces jouw ‘steun en toeverlaat’. En soms… de stok achter de deur. Heb jij jouw streefgewicht bereikt? Dan stopt onze begeleiding niet. Je komt dan nog een jaar lang elke maand bij ons wegen. Zo helpen wij je om jouw gewicht te behouden!

Wil jij ook jouw gewenste gewicht bereiken en behouden met het PowerSlim programma? Neem dan contact met ons op via (T) 079-5001265 (M) 06-30011683 of info@slimcompany.nl 

Ervaringen van PowerSlimmers
Marion Sars, 54 jaar uit Rosmalen "Ondanks de overgang kon ik toch mijn doel bereiken!*"

Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang toch mijn doel kon bereiken. Geweldig!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nicole Hermans, 31 jaar uit Roermond "Mijn coach wist me te motiveren om door te zetten!*"

Ik ben erg blij met de begeleiding van mijn coach! De keren dat ik het even niet meer zag zitten wist ze me weer te motiveren om door te zetten!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer