Center van de maand maart 2017: ik!skin and more

30 maart 2017

Deze maand is ik!skin and more in Veghel PowerSlim center van de maand maart 2017.

Mijn naam is Angeline Exters, eigenaresse van ik!skin and more, uit Veghel.

Tien jaar gelden heb ik de overstap gemaakt naar een bedrijfspand omdat ik meer ruimte wilde hebben om producten te presenteren en ook wilde uitbreiden in type behandelingen. Onze schoonheidssalon is inmiddels een vertrouwd gezicht in Veghel en omstreken. Wij werken met professionele schoonheidsspecialistes die zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van de huid. We zijn uitgegroeid tot een goed lopende en zeer mooie zaak met deskundige en gespecialiseerde personeelsleden.

Mijn passie is zorgen dat iedereen een gezonde huid heeft of krijgt en daarbij ook echt het gevoel heeft te kunnen ontspannen. Ik wil mijn klanten daarbij eerlijk adviseren en geen valse beloften doen! Om op de hoogte te blijven over de laatste trends, de nieuwste apparatuurontwikkelingen en producten volg ik het hele jaar door trainingen. Middels deze kennis wil ik onze klanten optimaal adviseren. Naast een gezonde huid vinden we een gezond lichaam uiteraard ook heel belangrijk. Toen ik met PowerSlim in aanraking kwam, wist ik direct dat dit product zeer geschikt was voor mijn bedrijf! Zes jaar geleden ben ik daarom met PowerSlim begonnen, zodat ik mensen kan helpen zich weer fit en slank te voelen.

In de 6 jaar dat ik mijn klanten met het PowerSlim afslankprogramma begeleid, heb ik heel veel mooie resultaten gezien. Als coach weet ik mensen te bewegen en aan te sporen! Mijn klanten inspireren mij met hun doorzettingsvermogen en samen komen we tot het ideale gewicht van de klant. Ik wil graag dat mijn PowerSlim klanten zich goed voelen in hun lichaam en daar doe ik alles voor. Het doel dat mijn klanten en ik samen stellen is het krijgen én behouden van een gezond en slank lichaam.

Daarom zeg ik altijd tegen mijn klanten: 'we doen het samen, samen staan we sterk'. Ik wil mijn klanten begeleiden naar het punt waarop ze weer stralen en tevreden zijn. Mooi om te zien dat iedereen bij ik!skin and more met een tevreden glimlach de deur uit gaat. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

www.ikskinandmore.nl 

Ervaringen van PowerSlimmers
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 35 jaar uit Wommels "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>