Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Center van de maand juni 2018: La Peau Satin Culemborg
31 mei 2018

La Peau Satin heeft ruim 2,5 jaar een filiaal in Culemborg. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het gezellige en praktische winkelcentrum Parijsch, waar op nummer 20 La Peau Satin is gevestigd.

Sandra van Unen en Cyrelle den Hartog werken er met veel plezier. Hoe kan dat ook anders? Er bestaat geen mooier vak dan dat van vitaliteitscoach. Dagelijks maken ze mensen blij met hun 'nieuwe ik' en zien ze hun klanten met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit lopen.

Het leefstijlprogramma PowerSlim is voor ons het uitgangspunt. Sandra en Cyrelle dragen het programma enthousiast uit. Volg je het PowerSlim programma, dan ga je niet zozeer minder, maar anders eten: dagelijks kun je genieten van 3 gezonde maaltijden en 3 lekkere tussendoortjes. Je eet volop groenten en ook vlees, kip en vis horen op het menu. Als coach kun je het verschil maken en dat overkomt Sandra en Cyrelle regelmatig.

Als coach draag je natuurlijk kennis over aan je klanten, maar je motiveert ze ook en bent een steun in de rug op momenten dat ze het lastig hebben. Hoe mooi is het dan als klanten hun doel bereiken en:

  • Weer een kanotocht kunnen maken;
  • Met hun kleinkinderen kunnen fietsen;
  • De spijkerbroek van voor de zwangerschap weer dicht kan;
  • Op de dag dat ze 25 jaar getrouwd zijn nog in hun trouwjapon/pak passen;
  • Fitter zijn en meer zelfvertrouwen hebben.

Wil je meer weten over PowerSlim? Sandra en Cyrelle nemen graag de tijd voor je. Daarom is het handig vooraf een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor bellen: 0345 724905 of een email sturen naar: info@lapeausatin.nl.

Ervaringen van PowerSlimmers
Joyce Joore, 25 jaar uit Geertruidenberg "Ik ga stralend het najaar in!**"

Ik hoef mij niet meer te verstoppen in dikke winterkleding! De complimentjes die ik nu krijg, geven mij de motivatie om mijn gezonde levensstijl voort te zetten.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Corine van Breugel, 47 jaar uit Leerdam "Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!**"

In het begin was het wennen met boodschappen doen, maar er zitten handige boodschappenlijsten bij de weekmenu’s die me goed hielpen.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer