Center van de maand juni 2018: La Peau Satin Culemborg

31 mei 2018

La Peau Satin heeft ruim 2,5 jaar een filiaal in Culemborg. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het gezellige en praktische winkelcentrum Parijsch, waar op nummer 20 La Peau Satin is gevestigd.

Sandra van Unen en Cyrelle den Hartog werken er met veel plezier. Hoe kan dat ook anders? Er bestaat geen mooier vak dan dat van vitaliteitscoach. Dagelijks maken ze mensen blij met hun 'nieuwe ik' en zien ze hun klanten met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit lopen.

Het leefstijlprogramma PowerSlim is voor ons het uitgangspunt. Sandra en Cyrelle dragen het programma enthousiast uit. Volg je het PowerSlim programma, dan ga je niet zozeer minder, maar anders eten: dagelijks kun je genieten van 3 gezonde maaltijden en 3 lekkere tussendoortjes. Je eet volop groenten en ook vlees, kip en vis horen op het menu. Als coach kun je het verschil maken en dat overkomt Sandra en Cyrelle regelmatig.

Als coach draag je natuurlijk kennis over aan je klanten, maar je motiveert ze ook en bent een steun in de rug op momenten dat ze het lastig hebben. Hoe mooi is het dan als klanten hun doel bereiken en:

  • Weer een kanotocht kunnen maken;
  • Met hun kleinkinderen kunnen fietsen;
  • De spijkerbroek van voor de zwangerschap weer dicht kan;
  • Op de dag dat ze 25 jaar getrouwd zijn nog in hun trouwjapon/pak passen;
  • Fitter zijn en meer zelfvertrouwen hebben.

Wil je meer weten over PowerSlim? Sandra en Cyrelle nemen graag de tijd voor je. Daarom is het handig vooraf een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor bellen: 0345 724905 of een email sturen naar: info@lapeausatin.nl.

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>