Center van de maand juli 2017: Bewegingsstudio Fit & Welzijn

28 juli 2017

Deze maand is Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek het PowerSlim center van de maand juli 2017.

Hoi allemaal, mijn naam is Mirella Franken en ik run sinds oktober 2010 mijn Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek.

Mensen vragen me weleens, hoe kom je aan die naam? Beweging is voor iedereen goed, als ik niet sport voel ik me ook niet prettig. De combinatie voeding en sporten zorgt ervoor dat jij je lekker fit voelt. Maar het leven is niet in balans als je geen tijd vrij maakt voor jouw welzijn. Dit is voor iedereen anders en als coach help ik mijn klanten alle facetten in balans te krijgen. Ik ga voor maatwerk, niet iedereen is tenslotte hetzelfde!

Hoe ben ik mijn praktijk gestart?

Nadat ik gestopt was met roken, kreeg ik ook te maken met die vervelende kilo's. Ik vond dat niet prettig, die kilo’s moesten eraf en het moesten er zéker niet meer worden! En als je van lekker eten en een goed glas wijn houdt, maakt dat het afslanken niet bepaald gemakkelijker. Het was een zoektocht naar hoe ik dit aan moest gaan pakken maar uiteindelijk heb ik een manier gevonden die bij mij paste en werkte. Natuurlijk is het letten op je voeding één ding maar het sporten in de warmtecabines heeft mij hierin ook heel goed geholpen. Dit wilde ik graag met iedereen delen.

Het sporten in de warmtecabines is een korte, intensieve maar zeer doelgerichte manier van sport. Daarnaast kunnen klanten met rugklachten of met reumatische aandoeningen ook prima hun bewegingen doen.

In november 2015 ben ik gestart als PowerSlim coach, natuurlijk niet zonder eerst zelf wat uit te hebben geprobeerd. Ik vind PowerSlimeen fantastisch koolhydraatarm programma omdat het volledig in lijn ligt met het maatwerk dat ik bied in mijn praktijk. En jij wil (snel) resultaat maar wel op de juiste manier. Dat vind ik zó enorm belangrijk! Behoud van je spiermassa en je energielevel spelen een grote rol in je afslankproces. De weg naar je nieuwe gewicht is niet altijd even gemakkelijk, laat staan als je jezelf er ook nog eens futloos bij voelt.

Dit heb ik dus vertaald naar hoe ik nu mijn praktijk run, aangevuld met de nodige opleidingen in de afgelopen jaren. Omdat ik met mijn kennis bij wil blijven, volg ik nog geregeld trainingen en cursussen.

Hoe ik te werk ga?

In ons eerste gesprek kijk ik samen met mijn klant naar wat past, lukt en kan. Daarna komen ze wekelijks op consult, kijken we samen naar de resultaten, stuur ik bij waar nodig en nemen we samen de week door. Als er eventuele hobbels op de weg liggen, bespreken we dat meteen. Om mijn klanten zo goed mogelijk op weg te helpen, is het voor mij belangrijk te weten wat er speelt.

Nu klinkt diëten niet meteen als gezellig, maar tijdens de wekelijkse gesprekken hebben wij toch ook heel wat plezier! Goed resultaat is vaak goede motivatie. Maar soms gaat de week niet van een leien dakje. En dan ben ik er ook zeker voor ze! Zo werken we samen naar een mooi resultaat. Ik hoor achteraf weleens dat ze het toch spannend vonden om bij mij binnen te stappen, maar dat ze erg blij zijn dat ze het wel gedaan hebben!

Samen bewandelen wij de weg naar een gewicht waarbij zij 'lekker in hun vel zitten'. Dat is wat ik iedereen gun en daar haal ik als coach héél veel voldoening uit!

Eat well, look good & feel great!
Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

www.bijmirella.nl
info@bijmirella.nl
076-5423800

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>