Center van de maand februari 2017: Beauty Studio Hanneke

28 februari 2017

Deze maand is Beauty Studio Hanneke in Amersfoort (Hoogland) PowerSlim center van de maand februari 2017.

Wat wil jij bereiken? Waar wil jij naar toe? Jezelf weer energiek voelen? Stralend op het strand lopen zonder zorgen over je lichaam? Samen gaan we ervoor om jouw persoonlijke doel te realiseren.

Starten met afvallen is een grote stap om te nemen. Dit was ook zo voor mij. Ik was sceptisch na veel afslankprogramma’s te hebben geprobeerd. Maar wilde me wel weer fijn in mijn lijf voelen. Als ik eerlijk ben had ik de hoop opgegeven. Op een gegeven moment kwam PowerSlimop mijn pad. Snel merkte ik dat het anders was: geen hongergevoel, lekkere producten en ook nog eens ruim keus aan producten. Zodoende ben ik 10kg kwijtgeraakt door het programma te volgen. Blij ben ik er nog iedere dag mee.

Wauw, wat een resultaten!

Na mijn positieve ervaring was ik volledig overtuigd van de werking. Vanaf dat moment zijn we gestart om dit prachtige concept met meer mensen te delen. Fantastisch. Zo beschreef Silvia toen ze startte “Na alles wat ik toen al gedaan had, had ik eigenlijk zoiets van ik zal het wel zien, want al het andere heeft toch ook niet de juiste vruchten afgeworpen”. In de eerste negen weken is Silvia 11kg afgevallen. Een jaar later zit ze nog steeds op haar streefgewicht. Dat is prachtig om te zien.

Wat voor coach wil je dat ik ben?

In 1997 heb ik de studio opgericht. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met drie vestigingen en een heel gemotiveerd team. De coaching is een steun in de rug om je streefgewicht te bereiken maar nog belangrijker te behouden. Uit onze ervaring blijkt dat het een grote uitdaging is om een ander eetpatroon te krijgen. Dit valt niet te onderschatten. Aan het begin van een PowerSlim traject stellen wij altijd de vraag: “wat voor coach wil je dat ik ben”? Iedereen is namelijk anders en wordt op andere manieren gemotiveerd.

Afslanken ondersteunen en huid verbeteren

In de studio werken we met de beste afslankapparatuur [o.a. Beautylab] om het traject te ondersteunen. Zo zijn Gert en Ina in vier weken 20 en 21 cm kwijtgeraakt door PowerSlim in combinatie met afslankapparatuur. Dit geeft prachtige resultaten en versnelt het traject. Daarnaast hebben we behandelingen om de huid in topconditie te krijgen. Wij zien namelijk vaak dat de huid verslapt als er sprake is van gewichtsverlies. Daar kunnen we verbetering in brengen! Start je met PowerSlim bij ons? Dan krijg je een prachtige behandeling t.w.v. €105. Dan kun je het zelf ervaren.

Wij zijn vereerd dat we uitgekozen zijn tot PowerSlim Center van de maand en hebben ontzettend veel zin om in de toekomst nog meer mensen te helpen!

Wil jij je weer fijn in je vel voelen? Laten we er samen voor gaan. Vraag een gratis intake gesprek aan.

www.beautystudiohanneke.nl  

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>