Winkelwagen
Terug
22 december 2017

5x inspiratie voor lekkere, warme drankjes

Op je vrije dag met een lekker kop chocomel of koffie op de bank ploffen. Vijf lekkere, warme drankjes laag in koolhydraten.

Wat is er nu lekkerder dan met dit winterse weer op je vrije dag heerlijk op de bank ploffen. Boek erbij of filmpje aan, een dekentje en een lekker warm drankje. Of na een lange boswandeling opwarmen met een kop warme chocolademelk. Chocolademelk zit alleen vaak boordevol suikers en soms ben je die kop thee gewoonweg even zat en heb je zin in wat anders lekkers. Maar je wil natuurlijk wel graag iets zonder al te veel koolhydraten. Vijf lekkere, verantwoorde drankjes voor de winter:

Karamel-koffie

Super simpel maar niet minder lekker! Zet een lekkere kop koffie en voeg een scheutje van de karamel-zeezoutstroop toe. Eén portie van deze stroop bevat slechts 1 kcal. Zo kun je onbezorgd genieten van een lekkere koffie met een smaakje.

Warme chocolademelk

Neem de PowerSlim chocolade drank*. Een kant-en-klare lekkere chocolademelk die je kort opwarmt in de magnetron. Je maakt hem extra lekker door een snufje kaneel toe te voegen. Heb je de PowerSlim chocolade drankniet in huis? Dan kan je in fase 3 zelf een kop warme chocomel maken met volle melk, een lepel cacaopoeder en vloeibare stevia.

Muntthee

In plaats van een gewone kop thee kun je ook eens kiezen voor een lekkere kop verse muntthee. Heel simpel, je hebt alleen twee takjes munt nodig en warm water. Let wel op, als je ergens een kop muntthee besteld krijg je er vaak wat honing bij. Lekker maar daarmee zit je al snel op zo’n 16 gram koolhydraten. Laat die dus achterwege. Wil je je thee toch wat zoeter, kies dan voor een zoetje of een theelepel stevia.

Gemberthee

Een kop gemberthee. Super lekker en super simpel. Neem een schijfje citroen en een schijfje gember (1cm in fase 1) en doe dit in een theekop met 200ml heet water. Gember bevat eigenschappen die werkzaam zijn tegen virussen. Hierdoor levert gember een bijdrage aan de versterking van je immuunsysteem.

Cappuccino

Bereid de PowerSlim romige cappuccino* volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm hem voor 1 minuut in de magnetron en strooi er een snufje ongezoete cacao over. Zo heb je toch een lekkere kop koffie maar met 20 gram eiwitten een drank waarvan je de komende uren vol zit!   *De warme chocolademelk en de romige cappuccino van PowerSlim betreffen één eetmoment. De gember-, muntthee en karamel-koffie zijn dranken die je gedurende dag naast je eetmomenten kunt drinken.

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
Terug naar overzicht