Berichten

Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
De 10 lekkerste koolhydraatarme soepen

Soep is altijd een goed idee, boordevol groenten en lekker als lunch, voorgerecht of hoodgerecht. Wij geven je inspiratie voor koolhydraatarme soepen en wat je erbij kunt eten.

Lees meer
Kim van Dooren, Diëtist PowerSlim
Afvallen tijdens de overgang

Wat is de overgang precies? Wat gebeurt er in je lichaam, met je hormonen en waarom wordt afvallen ineens een stuk lastiger? Ik leg het je uit en geef je tips.

Lees meer
PowerSlim
Center van de maand januari: ProvideCareMieke

Deze maand is ProvideCareMieke in Urmond het PowerSlim center van de maand januari 2021, gefeliciteerd Mieke!

Lees meer
PowerSlim
De meest gelezen artikelen van 2020

Wij delen graag onze kennis met jullie. Over een gezonde levensstijl, een koolhydraatarm eetpatroon en het lichaam. Dit zijn de meest gelezen artikelen

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Tips voor het starten met PowerSlim

Ga jij ook van start met het PowerSlim programma? Of twijfel je juist om van start te gaan? Wij hebben een aantal tips en delen ze graag met je.

Lees meer
PowerSlim
De 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2020

Wat waren de meest bekeken koolhydraatarme recepten op onze website?. We hebben een lijstje voor je gemaakt met de 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2020.

Lees meer
PowerSlim
Veelgestelde vragen over PowerSlim

‘Is dat zo’n dieet met shakes?’, ‘Wat kost het nou eigenlijk?’, ‘Kan ik ook PowerSlimmen zonder coach?’. Een kleine greep uit alle vragen die we geregeld voorbij horen komen.

Lees meer
Hylke Boelens, Diëtist PowerSlim
PowerSlim versus een crashdieet

Bij de meeste mensen ligt het basaalmetabolisme rond de 1.300 – 1.500 calorieën per dag. Bij een crashdieet ligt de hoeveelheid energie (calorieën) die je eet, ver beneden je basisbehoefte.

Lees meer
Laad meer berichten