Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Column
Kim van Dooren Diëtist PowerSlim
Variatietips PowerSlim producten

Tijd voor een update, lekkere variatietips met de PowerSlim producten. Want soms heb je gewoon even zin in iets anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een quiche met de PowerSlim kaaskoekjes of noodles als vermicelli door je soep.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand november 2018: Mookus centrum voor gewichtsbeheersing

Dat de weg naar het gestelde doel niet altijd makkelijk is, ondervind ik ook vaak in de praktijk. Dan komt mijn rol als coach echt tot zijn recht, ik luister goed en steun ze waar ik kan. We doen het samen!

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Tijd voor groente van het seizoen!

In mijn column zal ik een aantal seizoensgroenten uitlichten die traditioneel gezien in november aan de beurt zijn. Zoals boerenkool en knolselderij.

Lees meer
Column
PowerSlim  
Wat eet je om in balans te blijven? – Eetdagboek Anne

Vorige week keken we een dagje mee met PowerSlim diëtist Ayla, dit keer is de beurt aan Anne. Wat eet je allemaal op een dag wanneer je graag een gezond voedingspatroon volgt en in balans wil blijven?

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Wat eet je om in balans te blijven? - Eetdagboek Ayla

Een eetdagboekje van diëtist Ayla, waarin ze laat zien wat ze eet. Een verantwoord eetpatroon om in balans te blijven, met 5 eetmomenten op een dag.

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Havermout, een superfood?

Havermout is een graan dat niet tot nauwelijks bewerkt is en van nature geen gluten bevat. Daarnaast heeft havermout een aantal bewezen gezondheidsvoordelen.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand oktober 2018: Beauty Smart

PowerSlim center van de maand oktober 2018 is Beauty Smart, met een locatie in Woerden en Oudewater.

Lees meer
News
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Goed nieuws voor mensen met diabetes type 2

Overal kom je het tegen: huisartsen gaan bij diabetes éérst gezond eten en meer bewegen adviseren in plaats van medicijnen.

Lees meer