Berichten

PowerSlim
Wat te eten met warm weer?

Een lekker weekmenu met 7 zomerse, koolhydraatarme recepten zodat je niet meer hoeft na te denken wat je komende week gaat eten. Plus extra voedingstips bij warm weer.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Top 10 groenten met de meeste vezels

Heb jij last van een slechte stoelgang? Dan heb je vast wel eens het advies gekregen om meer vezels te eten. Vezels zorgen voor een goede stoelgang doordat zij vocht vasthouden, waardoor de ontlasting zachter en soepeler wordt.

Lees meer
PowerSlim
Center van de maand augustus: BodyVibe

Bij BodyVibe is het onze passie om iedereen stapjes vooruit te laten gaan in een gezonde lifestyle. Wij vieren successen en maken tijd voor iedereen die dat nodig heeft. Ons center voelt als aan als een warm bad.

Lees meer
PowerSlim
Top 10 Italiaanse, koolhydraatarme recepten

Deze week introduceren wij een nieuw variatiedoosje: de Italian box. Met daarin de fusilli, penne, sojarijst én de nieuwe spaghetti en tagliolini. Reden voor ons om eens op zoek te gaan naar de populairste Italiaanse recepten op onze website.

Lees meer
Hylke Boelens, Diëtist PowerSlim
Waarom ontspanning zo belangrijk is, en wat voor effect het op je gewicht heeft

Het heeft dus nare gevolgen voor je hele welzijn als je sympathicus steeds ‘aan’ staat. Gelukkig zijn er genoeg manieren om ook je parasympathicus te activeren. Het begint ermee dat je begrijpt hoe belangrijk het is om regelmatig een moment van ontspanning in te bouwen.

Lees meer
PowerSlim
PowerSlim Barbecue tips

Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kun je genieten van een lekkere en verantwoorde barbecue.

Lees meer
PowerSlim
PowerSlimmers helpen elkaar: lastige momenten in de zomer

Een gezellige zomer hoeft helemaal niet gelijk te staan aan een ongezond voedingspatroon. We vroegen jullie naar tips hoe jullie omgaan met lastige momenten in de zomer.

Lees meer
PowerSlim
10 Koolhydraatarme Zomerse Recepten - GRATIS DOWNLOAD

De zomer breekt aan en we hebben meer zin in andere maaltijden. Vaker een maaltijdsalade, lekkere spiesjes van de barbecue en een gezonde lunch. Wij geven je inspiratie met deze 10 koolhydraatarme zomerse recepten.

Lees meer
Laad meer berichten