Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Tip
PowerSlim  
PowerSlim kersttips

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een PowerSlim proof kerstdiner, wij geven je tips.

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Koolhydraatbeperkt blijven eten om je gewicht te behouden?

Recent onderzoek toont aan dat koolhydraatbeperkte voeding mensen kan helpen bij gewichtsbehoud na het afvallen.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand december 2018: Beweegstudio

Wij werken al jaren met het PowerSlim programma, en met heel erg veel plezier. We hebben inmiddels al zoveel mensen mogen begeleiden naar hun doel.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Eet jezelf warm!

Ben je een echte koukleum en wil je je lichaam een handje helpen? Kies dan voor verwarmend voedsel, seizoensgroenten en specifieke kruiden en specerijen.

Lees meer
Tip
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Sinterklaas gourmet! Tips voor een verantwoorde gourmet

Tijdens Sinterklaas en Kerst gaan veel gezinnen vaak gourmetten. Dat kan ook heel verantwoord. Wij geven je lekkere tips voor tijdens het PowerSlimmen.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Sinterklaas tips

Deze Sinterklaas tips van PowerSlim bevatten diverse tips voor een verantwoorde Sinterklaas. Inclusief lekkere Sinterklaasrecepten.

Lees meer
Column
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Kan broccoli eten echt kanker voorkomen?

Het eten van voldoende groenten en fruit verkleint het risico op kanker. Koolsoorten zoals broccoli en boerenkool kunnen zelfs darmkanker voorkomen.

Lees meer
Column
Kim van Dooren Diëtist PowerSlim
Variatietips PowerSlim producten

Tijd voor een update, lekkere variatietips met de PowerSlim producten. Want soms heb je gewoon even zin in iets anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een quiche met de PowerSlim kaaskoekjes of noodles als vermicelli door je soep.

Lees meer