Berichten

Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Hoe de juiste voeding kan zorgen voor een stralende huid

Voeding vormt de bouwsteen van iedere cel en daarmee dus ook van je huidcellen. Je hebt vast wel eens de opmerking “je bent wat je eet” voorbij horen komen, of “een gezonde huid begint van binnenuit”. Je kunt je huid namelijk beschouwen als de spiegel van je gezondheid.

Lees meer
Kim van Dooren, Diëtist PowerSlim
In 4 stappen naar een gezonde levensstijl

Ondanks je goede voornemen blijft het soms lastig om vol te houden. Een gezonde levensstijl draait om balans. Maar… alles met mate. Ja die tekst kennen we allemaal, maar hoe doe je dat nou?

Lees meer
PowerSlim
Center van de maand september: Voedingscoach Lianne

Deze maand feliciteren we Voedingscoach Lianne uit Nuland, zij is uitgeroepen tot het PowerSlim center van de maand september ’21. Gefeliciteerd Lianne!

Lees meer
PowerSlim
Waarom worden we zo makkelijk verleid tot het maken van ongezonde keuzes?

Het grote aanbod van ongezonde voeding neemt met de jaren toe en eveneens groeien de porties. Dit helpt natuurlijk niet mee aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Maar, marketing speelt hierin een nog grotere rol en dan met name de marketingtrucjes.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Tegenvallende weegresultaten met het warme weer?

Vanwege het warme weer kun je meer vocht vasthouden, waardoor je weegresultaten tegen kunnen vallen deze periode. Wij geven je graag tips om te voorkomen dat je vocht vast gaat houden en tips om vocht af te drijven.

Lees meer
PowerSlim
Wat te eten met warm weer?

Een lekker weekmenu met 7 zomerse, koolhydraatarme recepten zodat je niet meer hoeft na te denken wat je komende week gaat eten. Plus extra voedingstips bij warm weer.

Lees meer
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PowerSlim
Top 10 groenten met de meeste vezels

Heb jij last van een slechte stoelgang? Dan heb je vast wel eens het advies gekregen om meer vezels te eten. Vezels zorgen voor een goede stoelgang doordat zij vocht vasthouden, waardoor de ontlasting zachter en soepeler wordt.

Lees meer
Laad meer berichten