Berichten

News
PowerSlim  
De meest gelezen artikelen van 2019

Onze PowerSlim diëtisten delen graag hun kennis over gezonde voeding, afvallen en het lichaam. Dit zijn de meest gelezen artikelen afgelopen jaar.

Lees meer
News
PowerSlim  
De 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2019

Op onze website vind je meer dan 500 koolhydraatarme recepten. Maar welke zijn nou échte aanraders en misschien wel de aller lekkerste? Dit zijn de populairste, koolhydraten PowerSlim recepten van 2019.

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand januari: Monique van Wessum afslankcoach

Deze maand is Monique van Wessum Afslankcoach in Best het PowerSlim center van de maand.

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Zo haal je jouw goede voornemens wel! 10 tips

Bepaal jouw goede voornemens. Wat zou je nou nog graag willen bereiken of anders willen doen? Dan geven wij je tips om er voor te zorgen dat je ze echt gaat behalen!

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Starten met een gezonde levensstijl - 11 tips

Ga je starten met een gezonde levensstijl? Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Uit eten. Wat kies je?

Als je uit eten gaat heb je maar de keus uit een aantal gerechten. Hoe doe je dat als je een koolhydraatarm dieet volgt? Wij vertellen je welke keuzes je kunt maken.

Lees meer
Column
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Wat als afvallen niet lukt? Deel II

Het nadelige effect van toxines in ons lichaam is dat de vetverbranding wordt geblokkeerd. Ook via andere wegen wordt de stofwisseling door toxines geblokkeerd.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
PowerSlim kersttips

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een PowerSlim proof kerstdiner, wij geven je tips.

Lees meer
Laad meer berichten