Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Berichten

Tip
PowerSlim  
Tips van PowerSlimmers

We vroegen naar tips van PowerSlimmers. Het is immers altijd leuk om te geïnspireerd te worden door de lekkere tips en ideeën van mede-PowerSlimmers.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
Waarom nu een goed moment is om te beginnen

Het is een prima moment om nu te starten om jouw doelen te behalen! Waarom? Wij geven je een aantal goede redenen en tips om nu te starten met afvallen!

Lees meer
News
PowerSlim  
Center van de maand april 2019: Beauty & Voeding Bij Susan

Soms komen er mensen bij mij langs die het echt niet meer zien zitten en alles geprobeerd hebben. Als ik hun dan weer blij kan maken, ze weer kan laten stralen en kan laten zien dat het wél kan, is dat echt geweldig!

Lees meer
Column
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
Hoe gezond is kokos eigenlijk?

Kokos past prima binnen een verantwoord voedingspatroon. Het bevat van nature meer verzadigde vetten dan koolhydraten en eiwitten.

Lees meer
News
PowerSlim  
Het PowerSlim congres 2019

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse PowerSlim congres plaats voor onze coaches uit Nederland en België. Er waren diverse interessante sprekers aanwezig en leuk nieuws over PowerSlim!

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
De lente is begonnen!

Omdat de temperaturen wat gaan stijgen, heb je vaak zin in wat lichtere maaltijden en komen langzaam de salades weer op het menu. Geen stamppot en boerenkool meer, maar heerlijke salades, asperges en andere groenten van het seizoen.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
De lekkerste pannenkoeken op een rij!

Hoewel pannenkoeken geen gezond imago hebben hoeft het helemaal niet zo ongezond te zijn. Wij zetten een paar lekkere opties voor je op een rijtje.

Lees meer
Tip
Gitte Smolders Diëtist PowerSlim
10x Koolhydraatarm broodbeleg

Is jouw ontbijt of lunch vaak hetzelfde? En kies je uit gemak vaak voor dezelfde belegsoorten? Dat is helemaal niet nodig, er is zoveel lekkers mogelijk dat ook nog eens verantwoord is.

Lees meer
Laad meer berichten