Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Zalmburger met spinazie en avocadomousse

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Dep de zalm droog en snijd in kleine stukjes. Neem een klein handje spinazie en snijd deze ook in kleine stukjes. Meng de stukjes zalm in een grote kom met de lente-ui, knoflook, de stukjes spinazie, dille, het ei en een snufje zout. Kneed hier met je handen een stevige burger van en gebruik een bakring of een lepel om deze mooi rond te maken. Verhit de kokos- (of olijf-) olie in een pan en bak de burger in circa 8-10 minuten gaar op middelhoog vuur. Prak ondertussen het vruchtvlees van de avocado fijn en meng met de roomkaas, een paar druppels citroensap en een beetje peper en zout. Meng de rest van de spinazie met de PowerSlim mosterd-dille dressing. Besprenkel de zalmburger nog met enkele druppels citroensap en serveer met de zalmburger en de avocadomousse.
Tip:
Vanaf fase 2 lekker met wat stukjes rode paprika door de zalmburger.
  • Ingrediënten:
  • 1 el PowerSlim mosterd-dille dressing
  • 120-150 g verse zalm
  • ½ ei, geklopt
  • 100 g verse spinazie, gewassen en uitgelekt
  • 1 stengel lente-ui, gesnipperd
  • 1 tl roomkaas naturel light
  • ¼ avocado
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • ½ tl dille
  • Citroensap
  • 0.5 el kokos- of olijfolie
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 459 Kcal
Vet 33,8 g
Koolhydraten 4,1 g
Eiwitten 32,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Zalmburger met spinazie en avocadomousse
Uw waardering