Fase 1A+1B

Witte koolsalade met bieslook en lente-ui

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Meng de kwark met de helft van de bieslook, het teentje knoflook, wat druppels limoensap, snufje zout en wat versgemalen peper. Meng de witte kool met de lente-ui, de rest van de bieslook en knijp het partje limoen erover uit. Meng de witte kool met de kwark.
Tip:
Lekker met een stukje witvis of pulled chicken uit de slowcooker.
  • Ingrediënten:
  • 2 el magere kwark
  • 100 g witte kool in dunne reepjes
  • 2 stengels lente-ui in ringen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • ± 10 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • Partje limoen
  • Zout
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 50 Kcal
Vet 0,1 g
Koolhydraten 6,6 g
Eiwitten 4,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Witte koolsalade met bieslook en lente-ui
Uw waardering