Fase 1A+1B
Witte koolsalade met bieslook en lente-ui
Bereidingstijd 15 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Meng de kwark met de helft van de bieslook, het teentje knoflook, wat druppels limoensap, snufje zout en wat versgemalen peper. Meng de witte kool met de lente-ui, de rest van de bieslook en knijp het partje limoen erover uit. Meng de witte kool met de kwark.
Tip:
Lekker met een stukje witvis of pulled chicken uit de slowcooker.
- Ingrediënten:
- 2 el magere kwark
- 100 g witte kool in dunne reepjes
- 2 stengels lente-ui in ringen
- 1 teentje knoflook, geperst
- ± 10 sprietjes bieslook, fijngehakt
- Partje limoen
- Zout
- Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 50 Kcal |
Vet | 0,1 g |
Koolhydraten | 6,6 g |
Eiwitten | 4,1 g |
Schrijf een reactie