Fase 1A+1B

Winterse pasta met champignons, spinazie en ham

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de sjalot circa 2 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 3-4 minuten mee. Voeg de spinazie (in delen) toe en laat deze slinken. Giet de penne af en voeg deze samen met de ham toe aan de champignons. Breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Houd je van romig? Voeg dan op het laatst een eetlepel kookroom light of roomkaas (kruiden) light toe.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim penne
  • 40-50 g ham in stukjes
  • 100 g (kastanje)champignons in kwarten
  • 50 g verse spinazie
  • ¼ teentje knoflook, heel fijngehakt
  • 1 kleine sjalot, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 283 Kcal
Vet 14,1 g
Koolhydraten 8,1 g
Eiwitten 29,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Winterse pasta met champignons, spinazie en ham
Uw waardering