Fase 2A
Waterkerssalade met sperziebonen en gerookte zalm
Bereidingstijd 20 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Kook of stoom de sperziebonen in circa 15 minuten beetgaar en laat ze even afkoelen. Meng ze vervolgens met de waterkers, gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes en de stukjes avocado. Besprenkel met de mosterd-dille dressing en schep nogmaals goed om.
- Ingrediënten:
- 1 el PowerSlim mosterd-dille dressing
- 120-150 g gerookte zalm
- 150 g sperziebonen
- 1 zakje (40 à 50 g) waterkers
- 3 zongedroogde tomaatjes in stukjes
- ¼ avocado in stukjes
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 560 Kcal |
Vet | 27,0 g |
Koolhydraten | 33,9 g |
Eiwitten | 37,5 g |
Schrijf een reactie