Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Vitello Tonnato

Bereidingstijd 7 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Pureer de tonijn samen met de mayonaise, ansjovisfilet en de helft van de kappertjes tot een gladde saus. Breng deze op smaak met de citroensap en zout en peper. Leg de plakjes kalfsfricandeau op een bord. Doe de tonnato-saus hier overheen. Garneer met de peterselie en de rest van de kappertjes. Breng op smaak met wat peper.
Tip:
Lekker met witte asperges.
  • Ingrediënten:
  • 5 plakjes kalfsfricandeau
  • 45 g tonijn op basis van olijfolie, uitgelekt
  • 1 el mayonaise
  • 1 el kappertjes
  • 1 ansjovisfilet
  • 1 tl vers citroensap
  • 1 takje bladpeterselie, fijngesneden
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 265 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 1,3 g
Eiwitten 32,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Vitello Tonnato
Uw waardering