Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Verse zalm avocadosalade

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Kruid de zalm met wat paprikapoeder. Verhit de olie in een pan en bak de zalm aan beide kanten circa 3-4 minuten. Bestrooi, zodra de zalm de gewenste gaarheid heeft bereikt, met een beetje zout. Leg de sla op een bord en verdeel de avocado, komkommer, (bloed)sinaasappel en de zalm eroverheen. Maak de salade af met de pijnboompitjes, schijfje limoen en de sojasaus.
Tip:
Zonder de pijnboompitjes en de (bloed)sinaasappel is dit gerecht ook geschikt voor fase 1!
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g verse zalm
  • 50 g gemengde sla
  • 150 g komkommer, in stukjes
  • ¼ avocado, in stukjes
  • 0.5 (bloed)sinaasappel, in schijfjes
  • 1 el pijnboompitten, geroosterd
  • 1 schijfje limoen
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 0.5 el olijfolie
  • Paprikapoeder
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 535 Kcal
Vet 36,8 g
Koolhydraten 10,7 g
Eiwitten 36,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Verse zalm avocadosalade
Uw waardering