Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Verse lasagne bolognese

Bereidingstijd 45 minuten Aantal personen: 4
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 °C. Voeg de tomaat, tomatenpuree, knoflook, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer deze met een staafmixer tot een puree. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de tartaar toe en bak deze rul. Bak daarna de de stukjes champignon en de bleekselderij kort mee. Voeg de puree en de bouillon toe en laat het geheel even inkoken. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel een laagje saus over de bodem en bedek met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel de 4 el Boursin cuisine light over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 30-40 minuten gaar worden.
Tip:
Vanaf fase 2 ook lekker met een beetje geraspte 30+ kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 doosje PowerSlim lasagnebladen
  • 200 g rundertartaar
  • 400 g tomaten uit blik
  • 4 tl tomatenpuree
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 200 g champignons, in stukjes
  • 200 g bleekselderij in stukjes
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el Boursin cuisine light
  • Verse basilicum
  • 200 ml runderbouillon
  • 3 tl Italiaanse kruiden
  • 1½ el olijfolie
Voedingswaarde
Energie
Kcal 306 Kcal
Vet 9,8 g
Koolhydraten 13,4 g
Eiwitten 37,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Verse lasagne bolognese
Uw waardering