Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Venkelsoep met stukjes zalm

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een diepe pan en bak de zalm aan beide kanten circa 3-4 minuten. Bestrooi, zodra de zalm de gewenste gaarheid heeft bereikt, met een beetje peper en zout. Haal de zalm uit de pan, snijd in kleine stukjes en houd even apart. Voeg, in dezelfde pan, de ui en venkel toe en fruit deze circa 3 minuten. Schenk vervolgens de groentebouillon in de pan en breng het geheel aan de kook. Laat circa 10 minuten koken totdat de venkel gaar is. Neem de pan van het vuur en pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Voeg de stukjes zalm toe en warm nog even kort door. Schep de soep in een soepkom, voeg de Boursin cuisine toe en garneer met de bieslook.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalm
  • 200 g venkel, fijn gesneden
  • 1 el Boursin Cuisine light
  • 200 ml groentebouillon
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • Bieslook, fijngehakt
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 467 Kcal
Vet 28,1 g
Koolhydraten 6,4 g
Eiwitten 32,9 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Venkelsoep met stukjes zalm
Uw waardering