Fase 2A

Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen. Maak de dressing door de balsamicoazijn, olijfolie en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Verdeel de rest van de ingrediënten in een diep bord en besprenkel de venkelsalade met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g gerookte kipfilet in stukjes
  • 50 g snijbiet
  • 5 radijsjes in plakjes
  • ½ venkelknol in plakjes
  • ½ appel in plakjes
  • 15 g walnoten, grof gehakt
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 465 Kcal
Vet 24,9 g
Koolhydraten 13,4 g
Eiwitten 44,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
Uw waardering