Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase3 Lekker in balans

Vegetarische spaghetti

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti 10 minuten in ruim water met zout. Kook tegelijk de asperges circa 10 minuten en spoel af onder koud water. Leg apart. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Meng de roomkaas erdoorheen. Giet de spaghetti af en voeg samen met de asperges en de sojabonen toe aan de koekenpan. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de bieslook.
Tip:
Ook lekker met Parmezaanse kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
  • 100 g sojabonen, gepeld
  • 50 g kastanjechampignons in plakjes
  • 50 g groene asperges in stukken
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 el kruidenroomkaas light
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Verse bieslook, fijngesneden
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 625 Kcal
Vet 24,7 g
Koolhydraten 29,7 g
Eiwitten 39,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Vegetarische spaghetti
Uw waardering