Fase 1A+1B

Turkse pizza

1 review
Bereidingstijd 50 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng alle ingrediënten (behalve de wrap, tartaar rucola en de ingrediënten voor de knoflooksaus) in een keukenmachine of met een staafmixer tot een puree. Doe de tartaar in een kom, meng met de puree en laat (afgedekt) in de koelkast 15-30 minuten marineren. Besmeer de wrap met het tartaarmengsel en zet circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus goed door elkaar in een schaaltje en zet tot gebruik in de koelkast. Haal de Turkse pizza uit de oven, beleg met de rucola en serveer met de knoflooksaus.
  • Ingrediënten:
  • 1 PowerSlim wrap
  • 40-50 g rundertartaar
  • ¼ groene paprika, in stukjes
  • 2 tomaten in stukjes (vocht ook gebruiken)
  • Klein handje rucola
  • ½ groene Spaanse peper
  • 1 el verse peterselie
  • 1 tl tomatenpuree
  • Scheutje water
  • ½ tl chilivlokken
  • ½ tl zout
  • Snuf zwarte peper
  • Knoflooksaus:
  • 2 el magere kwark
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • Zout en peper
  • Eventueel verse dille, fijngehakt
Voedingswaarde
Energie
Kcal 269 Kcal
Vet 12,0 g
Koolhydraten 9,5 g
Eiwitten 26,7 g
Turkse pizza Klantenreviews
  • 20%
    Recept zoals boven veel te dun en ook veel voor 1 wrap. Ik zou geen water erbij doen en maar 1 tomaat zonder vocht. Vocht toevoegen is makkelijker dan weghalen.
    Andere tomaat kan dan door de sla.
Schrijf een reactie