Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Turkse lamspilav

Bereidingstijd 70 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een braadpan en braad het vlees rondom goed aan. Draai het vuur laag, voeg de ui en knoflook toe en laat even fruiten. Blus af met 100 ml hete bouillon. Laat een uur lang afgedekt sudderen. Voeg na 40 minuten de paprika en de tomaat toe aan het vlees. Kook de rijst 15 – 20 minuten in de overige 900 ml vleesbouillon. Giet de rijst af en voeg toe aan het vlees. Goed doorroeren en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Serveer met de gehakte dille.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim rijst
  • 40-50 g mager lamsvlees, in blokjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 liter vleesbouillon
  • 1 groene paprika, in reepjes
  • ½ tomaat, in blokjes
  • Nootmuskaat
  • Dille, gehakt
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 421 Kcal
Vet 19,8 g
Koolhydraten 17,6 g
Eiwitten 42,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Turkse lamspilav
Uw waardering