Fase 1A+1B

Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Kook of stoom de bloemkool beetgaar in circa 5-6 minuten. Verhit de roomboter in een pannetje en bak de kabeljauw circa 3 minuten per kant. Kruid met peper en zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng vervolgens met de truffelolie en serveer met de kabeljauw en de bloemkool.
Tip:
Vanaf fase 2b kun je de aardappelpuree nog lekkerder maken met een eetlepel geroosterde hazelnoten en/of amandelen.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim aardappelpuree
  • 40-50 g kabeljauwfilet
  • 100 g bloemkool
  • 1 tl roomboter
  • ½-1 tl truffelolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 226 Kcal
Vet 7,8 g
Koolhydraten 8,0 g
Eiwitten 29,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
Uw waardering