Fase 1A+1B

Tomatensoep

Bereidingstijd 45 minuten Aantal personen: 4
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Fruit de ui en knoflook in 2 el olie in een soeppan totdat ze glazig zien. Voeg de bouillon en tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout en laat de soep 30 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met een staafmixer en voeg voor opdienen enkele blaadjes peterselie toe aan de soep. Let op: dit is een bijgerecht.
  • Ingrediënten:
  • 2 blikjes tomatenblokjes à 400g
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 l (tuin)kruidenbouillon
  • Verse peterselie
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
  • Extra: staafmixer
Voedingswaarde
Energie
Kcal 87 Kcal
Vet 0,6 g
Koolhydraten 14,3 g
Eiwitten 3,9 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Tomatensoep
Uw waardering