Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Steak tartaar met zelfgemaakte mayonaise en bruschetta

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Klop met een garde de eidooiers, mosterd, azijn en het zout goed door elkaar in een kom. Voeg vervolgens druppelsgewijs de olie toe terwijl je blijft kloppen. Als de mayonaise de olie heeft opgenomen voeg je weer wat meer olie toe (telkens 50 ml). Knip een klein puntje van het diepvrieszakje en schep de tartaar erin en verdeel het over de borden. Maak de tartaar op door per persoon 2 bruschetta, 2 zure augurkjes en 2 zilveruitjes over het gerecht te verdelen. Dresseer de zelfgemaakte mayonaise (1 eetlepel per persoon) met een eetlepel op het bord en garneer met een takje kervel. Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PowerSlim afslankprogramma zit.
Tip:
De mayonaise die je overhoudt kun je afgesloten in de koelkast ongeveer 3 dagen bewaren.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim bruschetta
  • 320 g mager rundvlees (vraag bij de slager of hij de tartaar voor je kan snijden)
  • 8 zure augurkjes (de kleinste maat), gehalveerd
  • 8 zilveruitjes, gehalveerd
  • 2 verse eidooiers
  • ½ eetlepel mosterd
  • 6 dopjes witte wijnazijn
  • 250 ml olijfolie
  • Takje kervel
  • Zout
  • Peper
  • Extra: Diepvrieszakje
Voedingswaarde
Energie
Vet 0,0 g
Koolhydraten 0,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Steak tartaar met zelfgemaakte mayonaise en bruschetta
Uw waardering