Fase 1A+1B

Spruitjesstamppot met uitgebakken ham

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Kook of stoom de spruitjes beetgaar. Bak de ham in een pan tot deze goudbruin begint te kleuren. Snijd vervolgens in kleine stukjes. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de spruitjes en meng met de aardappelpuree en de ham. Breng op smaak met wat peper en zout en de nootmuskaat.
Tip:
Maak de stamppot extra smeuïg door er een theelepel gesmolten roomboter doorheen te roeren.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim aardappelpuree
  • 40-50 g achterham
  • 100 g spruitjes
  • Snuf nootmuskaat
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 211 Kcal
Vet 4,0 g
Koolhydraten 11,1 g
Eiwitten 29,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spruitjesstamppot met uitgebakken ham
Uw waardering