Fase 2B

Spinaziesalade met gegrilde kipfilet, avocado en walnoten

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de kip in met een halve eetlepel olijfolie, het paprikapoeder en wat peper en zout. Gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Snijd vervolgens in stukjes. Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, chilivlokken en wat peper en zout. Verdeel de spinazie, komkommer, rode ui, kipfilet en de avocado over een bord. Besprenkel met de dressing en maak op met de gehakte walnoten.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet
  • 50 g verse spinazie
  • 100 g komkommer in stukjes
  • ¼ avocado in stukjes
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • 5 walnoten, grof gehakt
  • 1 ½ el olijfolie
  • Snufje chilivlokken
  • ½ tl paprikapoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 567 Kcal
Vet 43,5 g
Koolhydraten 6,2 g
Eiwitten 35,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spinaziesalade met gegrilde kipfilet, avocado en walnoten
Uw waardering