Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Spinazie-preitaart

1 review
Bereidingstijd 55 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 C°. Bak de tartaar rul samen met de kruiden en de sambal. Voeg de prei toe en roerbak circa 2 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en roerbak dit ook nog circa 2-3 minuten. Breng op smaak met zout. Kluts de eieren samen met de Boursin cuisine light en meng dit met de tartaar, prei en de spinazie. Schep het mengsel in een ingevette taartvorm. Brokkel de feta erover heen en bak de taart in circa 40 minuten gaar.
  • Ingrediënten:
  • 500 g tartaar
  • 450 g spinazie
  • 200 g prei, in ringen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 eieren
  • 150 ml Boursin cuisine light
  • 80 g feta light, in blokjes of verkruimeld
  • 1 tl kerriepoeder
  • 2 tl kaneel
  • 2 el Provençaalse kruiden
  • 1 tl sambal oelek
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 544 Kcal
Vet 19,3 g
Koolhydraten 6,7 g
Eiwitten 40,4 g
Spinazie-preitaart Klantenreviews
  • 100%
    lekker
Schrijf een reactie