Fase 1A+1B

Spinazie-broccolisalade met gekookt ei en avocado

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Zet een pannetje op met koud water en kook de eieren in 4-5 minuten tussen hard en zacht in. Stoom ondertussen de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, oregano, sap van het partje limoen en wat peper en zout. Verdeel de spinazie, komkommer en de avocado over een bord. Laat de eieren en de broccoli een beetje afkoelen en voeg deze daarna toe aan de salade. Besprenkel met de dressing. Breng eventueel nog extra op smaak met wat extra peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • 50 g verse spinazie
  • 100 g broccoli in roosjes
  • 100 g komkommer in stukjes
  • ¼ avocado in stukjes
  • 1 partje limoen
  • 1 ½ el olijfolie
  • Snuf gedroogde oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 417 Kcal
Vet 34,7 g
Koolhydraten 4,3 g
Eiwitten 18,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Spinazie-broccolisalade met gekookt ei en avocado
Uw waardering