Fase 1A+1B

Spaghetti bolognese

1 review
Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de rundertartaar toe en bak rul en gaar in 4-5 minuten. Voeg de bleekselderij toe en bak kort mee. Voeg de gezeefde tomaten, de kruiden en peper en zout toe en laat 10 minuten pruttelen. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de saus.
Tip:
Vanaf fase 2 lekker met een eetlepel geraspte Parmezaanse of 30+ kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim spaghetti
  • 40-50 g rundertartaar
  • 100 g gezeefde tomaten
  • 100 g bleekselderij in halve maantjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 346 Kcal
Vet 14,7 g
Koolhydraten 14,9 g
Eiwitten 25,9 g
Schrijf een reactie
Spaghetti bolognese Klantenreviews
  • Gvisser

    100%
    Lekkere spaghetti