Fase 1A+1B

Selderijsalade met kipfilet en homemade chilisaus

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Snijd de bleekselderij in kleine halve maantjes en de gerookte kipfilet en tomaat in kleine stukjes. Meng dit goed door elkaar en roer dan de chilisaus er doorheen. Chilisaus: Was de pepers, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine stukjes. Doe alle ingrediënten in een pannetje en breng rustig aan de kook. Laat 7 minuten rustig op een laag pitje koken zonder deksel. Meng daarna met een staafmixer alles tot een glad mengsel. Bewaar de chilisaus in een klein weckpotje.
  • Selderijsalade:
  • 120-150 g gerookte kipfilet
  • 3 stengels bleekselderij (draden verwijderd)
  • 1 tomaat
  • 1 el homemade chilisaus
  • Chilisaus:
  • 1 grote tomaat in stukjes
  • 4 rode pepers
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 7 el olijfolie extra vierge
  • 6 el azijn
  • 100 ml water
  • 1 tl stevia zoetstof
  • 1 tl zeezout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 235 Kcal
Vet 10,9 g
Koolhydraten 9,7 g
Eiwitten 22,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Selderijsalade met kipfilet en homemade chilisaus
Uw waardering