Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Selderijsalade met kipfilet en homemade chilisaus

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd de bleekselderij in kleine halve maantjes en de gerookte kipfilet en tomaat in kleine stukjes. Meng dit goed door elkaar en roer dan de chilisaus er doorheen. Chilisaus: Was de pepers, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine stukjes. Doe alle ingrediënten in een pannetje en breng rustig aan de kook. Laat 7 minuten rustig op een laag pitje koken zonder deksel. Meng daarna met een staafmixer alles tot een glad mengsel. Bewaar de chilisaus in een klein weckpotje.
  • Selderijsalade:
  • 120-150 g gerookte kipfilet
  • 3 stengels bleekselderij (draden verwijderd)
  • 1 tomaat
  • 1 el homemade chilisaus
  • Chilisaus:
  • 1 grote tomaat in stukjes
  • 4 rode pepers
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 7 el olijfolie extra vierge
  • 6 el azijn
  • 100 ml water
  • 1 tl stevia zoetstof
  • 1 tl zeezout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 235 Kcal
Vet 10,9 g
Koolhydraten 9,7 g
Eiwitten 22,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Selderijsalade met kipfilet en homemade chilisaus
Uw waardering