Fase 2B
Scrambled eggs met cantharellen
Bereidingstijd 15 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de shiitakes kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng het ei eventueel nog op smaak met peper en zout.
Besmeer de geroosterde boterham met halvarine en schep de scrambled eggs erop. Maak een salade van de tomaat, avocado, olijfolie, peper en zout.
- Ingrediënten:
- 2 eieren
- ½ el Kikkoman sojasaus
- 100 g cantharellen (of gewone champignons of shiitake)
- 1 sneetje volkorenbrood
- 1 el olie
- ½ avocado, in stukjes gesneden
- 1 tomaat, in partjes
- Grof zeezout
- Peper
- Roomboter
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 539 Kcal |
Vet | 41,4 g |
Koolhydraten | 19,0 g |
Eiwitten | 23,2 g |
Schrijf een reactie