Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Scrambled eggs met cantharellen

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de shiitakes kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng het ei eventueel nog op smaak met peper en zout. Besmeer de geroosterde boterham met halvarine en schep de scrambled eggs erop. Maak een salade van de tomaat, avocado, olijfolie, peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • ½ el Kikkoman sojasaus
  • 100 g cantharellen (of gewone champignons of shiitake)
  • 1 sneetje volkorenbrood
  • 1 el olie
  • ½ avocado, in stukjes gesneden
  • 1 tomaat, in partjes
  • Grof zeezout
  • Peper
  • Roomboter
Voedingswaarde
Energie
Kcal 539 Kcal
Vet 41,4 g
Koolhydraten 19,0 g
Eiwitten 23,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Scrambled eggs met cantharellen
Uw waardering