Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Savooiekoolrolletjes met zalm

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan water aan de kook en blancheer de koolbladeren circa 2 minuten. Haal ze eruit en snijd het dikke gedeelte van het blad weg met behulp van een mes. Snijd de zalmfilet in twee gelijke stukken en verdeel deze over de koolbladeren. Breng op smaak met peper, zout en de verse dille. Verpak de zalm in de kool en leg ze in een ovenschaaltje. Besprenkel met de olijfolie en doe de tomaatjes erbij. Zet voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalmfilet
  • 2 grote bladeren van een savooiekool
  • 90 g kerstomaatjes
  • 2 takjes verse dille
  • 1,5 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 435 Kcal
Vet 32,3 g
Koolhydraten 4,0 g
Eiwitten 31,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Savooiekoolrolletjes met zalm
Uw waardering