Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Salade Niçoise

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de haricots verts in 5 minuten beetgaar, spoel af met koud water. Maak in een klein kommetje de dressing van rode wijnazijn, olie, 1 theelepel water, zoetstof, peper en zout. Meng alle groenten met de dressing in een kom goed door elkaar. Verdeel de tonijn, ansjovis en plakjes ei over de sla.
  • Ingrediënten:
  • ½ Hollandse kropsla in stukjes
  • ¼ komkommer, in schijfjes
  • 1 schaalje haricots verts
  • ½ rode ui, in ringen
  • 100 g tonijn uit blik op water
  • 1 gekookt ei, in plakjes
  • 3 ansjovisjes, uit blik
  • 1 tl rode wijnazijn
  • 1 el olie
  • 1 el zoetstof
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 312 Kcal
Vet 16,0 g
Koolhydraten 6,0 g
Eiwitten 36,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade Niçoise
Uw waardering