Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Salade met kip, kiwi en cashewnoten

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan. Bak de stukjes kip met wat zout, knoflook- en paprikapoeder in circa 5-7 minuten goudbruin en gaar. Laat even afkoelen. Rooster ondertussen de cashewnoten in circa 1-2 minuten goudbruin. Doe de veldsla, kiwi, rode peper, cashewnoten en de stukjes kip op een bord. Besprenkel met de rest van olijfolie en de citroensap en breng op smaak met wat peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet in reepjes
  • 100 g veldsla
  • 1 kiwi in stukjes
  • ½ rode peper in ringetjes
  • 5 cashewnoten, ongezouten
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl citroensap
  • Paprikapoeder
  • Knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 370 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 15,4 g
Eiwitten 32,9 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade met kip, kiwi en cashewnoten
Uw waardering