Fase 3 Lekker in balans

Salade met geroosterde kikkererwten, rode biet, kipfilet en mango

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 ⁰C. Dep de kikkererwten droog en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel met een halve eetlepel olijfolie, doe alle kruiden erbij en meng goed door elkaar. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Meng de rucola met de rode biet, kipfilet, geitenkaas, mango en de geroosterde kikkererwten. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g gerookte kipfilet in stukjes
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 2 opscheplepels kikkererwten, gekookt (eventueel uit blik)
  • 2 rode bieten, gekookt en in stukjes
  • 25 g rucola
  • ¼ mango in stukjes
  • 2 el olijfolie
  • Mespunt (gerookt) paprikapoeder
  • Mespunt oregano
  • Snufje chilipeper
  • Snufje komijnpoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 564 Kcal
Vet 30,0 g
Koolhydraten 35,2 g
Eiwitten 31,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade met geroosterde kikkererwten, rode biet, kipfilet en mango
Uw waardering