Fase 2A

Salade met gerookte makreel, rode biet en kappertjes

1 review
Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak een dressing van de olijfolie, mosterd, witte wijnazijn en het citroensap. Doe de gemengde sla op een bord en verdeel de bietjes, makreel en de kappertjes eroverheen. Maak de salade af met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g gerookte makreelfilet in stukjes
  • 100 g gekookte rode biet in stukjes
  • 50 g gemengde sla
  • 1 el kappertjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 el vers citroensap
  • 1 tl sterke mosterd
  • 1 el witte wijnazijn
Voedingswaarde
Energie
Kcal 579 Kcal
Vet 46,4 g
Koolhydraten 5,2 g
Eiwitten 33,5 g
Schrijf een reactie
Salade met gerookte makreel, rode biet en kappertjes Klantenreviews
  • Marianne Naeff

    100%
    Perfect en makkelijk