Fase 1A+1B

Salade met gegrilde kip en avocado

1 review
Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de kip in met een eetlepel olijfolie en gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Breng op smaak met wat peper en zout. Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, azijn, oregano, het citroensap en wat peper en zout. Verdeel de sla, tomaatjes, komkommer, kipfilet en de avocado over een bord. Besprenkel met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet
  • 50 g gemengde sla
  • 100 g komkommer in stukjes
  • 50 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • ½ avocado in stukjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 tl citroensap
  • Snuf gedroogde oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 487 Kcal
Vet 35,7 g
Koolhydraten 6,3 g
Eiwitten 31,6 g
Schrijf een reactie
Salade met gegrilde kip en avocado Klantenreviews
  • Engelina

    80%
    heerlijk