Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase1A+1B

Salade met gebakken zalm, radijsjes en tomaat

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de kokosolie in een pan en bak de zalm, op smaak gebracht met wat peper en zout, circa 4-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Maak ondertussen een dressing van anderhalve eetlepel olijfolie, het citroensap en wat peper en zout. Laat de zalm een beetje afkoelen en snijd in stukjes. Doe de sla op een bord en verdeel de komkommer, tomaatjes, radijsjes en de zalm eroverheen. Besprenkel met de dressing.
Tip:
Vanaf fase 2B kun je wat sesamzaadjes meebakken met de zalmfilet.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalmfilet
  • 50 g gemengde sla
  • 100 g komkommer in schijfjes
  • 3 kerstomaatjes, gehalveerd
  • 3 radijsjes in schijfjes
  • ½ kokosolie
  • 1,5 el olijfolie
  • 2 tl vers citroensap
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 449 Kcal
Vet 32,3 g
Koolhydraten 5,9 g
Eiwitten 32,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Salade met gebakken zalm, radijsjes en tomaat
Uw waardering