Fase 1A+1B
Salade met garnalen en bleekselderij
Bereidingstijd 15 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap en peper en zout. Doe de komkommer, bleekselderij, cherrytomaatjes, avocado en de garnalen op een bord en meng goed door elkaar. Maak af met de ringetjes lente-ui en de dressing. Garneer met verse dille.
- Ingrediënten:
- 150-200 g gekookte garnalen
- 150 g komkommer in linten
- 100 g bleekselderij in stukjes
- 50 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- ¼ avocado in stukjes
- 1 stengel lente-ui in ringetjes
- 1 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- Verse dille
- Peper
- Zout
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 339 Kcal |
Vet | 21,2 g |
Koolhydraten | 7,6 g |
Eiwitten | 26,6 g |
Schrijf een reactie